Minik Mehmet Ali Şehir Hastanemizin Uzman Personellerine Emanet...
15 Eylül 2017

Minik Mehmet Ali Şehir Hastanemizin Uzman Personellerine Emanet

Acil Şifalar Diliyoruz.

3 yaşındaki Mehmet Ali DEMİRHAN üzerine traktör devrilmesi sonucu ağır yaralanmış ve Kütahya’da nakledildiği hastanede ilk müdahaleleri yapılmıştır. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk yoğun bakım yatağı boş olmadığı için ilimiz Atatürk Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Hekimleri ile görüşülmüştür. Atatürk Şehir Hastanesi’nde her türlü donanıma sahip çocuk yoğun bakım ünitesinin olması ve yaralı çocuğumuza gerekli müdahaleleri yapabilecek uzman personelin bulunması nedeniyle Sağlık Bakanlığı Ambulans Helikopteri ile 4 Eylül Pazartesi günü minik Mehmet Ali Atatürk Şehir Hastanemize getirilerek gerekli tedavilerine başlanmıştır. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ: “Atatürk Şehir Hastanemiz teknolojik açıdan son derece modern ve gelişmiş ekipmanlara sahip olarak kuruldu. Hastanemizde çalışan hekimlerimiz ve personellerimiz de son derece donanımlı ve yetkinler. Bu nedenle kısa sürede sadece Balıkesir’in değil tüm bölgemizin sağlık alanındaki umudu olacağına inanıyor ve ekibimizle birlikte insanlarımıza umut olmak için çalışıyoruz. Minik Mehmet Ali’ye acil şifalar diliyorum” dedi.

• index.jpg
  • index2.jpg