Afet durumunda Milli Eğitim Okulları Hastane Olarak Kullanılabilecek.
10 Ağustos 2017

İl Sağlık  Müdürlüğü  ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü  arasında Yerel Düzey Sağlık Hizmet Grubu Operasyon Planı protokolü imzalandı .

Afet ve olağanüstü durumlarda ildeki mevcut hastanelerin kullanılamaz duruma gelmesi halinde, milli eğitim okulları sağlık tesisi haline getirilerek kesintisiz sağlık hizmeti verilmeye devam edecek.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ herhangi bir afet durumunda sağlık tesislerimizde yatak ihtiyacı oluşması halinde Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullarının kapılarını bize açacaklar. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yakup YILDIZ’a destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Dedi. Milli eğitim müdürü Yakup Yıldız ise eğitim yuvası olan okullarımızın bu protokol ile afet durumlarında bir sağlık kurumu gibi hizmet verecek olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Bu protokolün imzalanmasının tek amacı sağlık hizmetlerinin her daim kesintisiz devam etmesini sağlamaktır. Bu kutsal hizmette milli eğitim müdürlüğü olarak katkımızın olacağını bilmekten çok mutluyuz dedi.

• millieğitim1.JPG
  • millieğitim2.JPG