Körfez Bölgesinde Yatırımlar Yerinde İncelendi
12 Temmuz 2017

Ak Parti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Sayın Ali AYDINLIOĞLU, Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Onur BEDİR, Havran Belediye Başkanı Emin ERSOY, Havran Ak Parti İlçe Başkanı Erdal ÖNDER, Sağlık Müdürü Dr.Yasin YILMAZ, KHB Genel Sekreteri Op.Dr.Servet Kocaöz, Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr Refik Budak,  Sağlık Müdür Yardımcısı S.Hakan BASKİR ve Körfez ilçelerinin Sağlık temsilcilerinin katılımı ile körfez bölgesindeki Sağlık tesislerinde incelemelerde bulunuldu. Burhaniye'de yapımı devam eden 100 yataklı hastanenin inşaatı gezilerek,  teknik ekipten bilgi alındı. Körfez bölgesini kapsayan Havran  ve Edremit Devlet Hastanelerinde kurum yöneticilerinden bilgi alan heyet, hastanelerde gerek polikliniklerde gerekse yataklı kliniklerde sağlık hizmeti alan  hastaları ziyaret etti. Vatandaşların sağlık hizmetlerinden beklentileri,memnuniyetleri öneri ve talepleri inceleme heyeti tarafından titizlikle not edildi. Genel olarak vatandaşlarımızın Sağlık hizmetlerinden memnun olmaları heyeti de mutlu etti.  Hastane ziyaretlerinden sonra körfez bölgesinde yapılması planlanan yeni sağlık yatırımlarının değerlendirme toplantısı yapıldı.

• korfez_ziyaret_1.jpeg
  • korfez_ziyaret_10.jpg