KAMUOYUNA DUYURU
17 Şubat 2024

KAMUOYUNA DUYURU

İlimiz bünyesinde onkoloji tanı ve tedavi merkezimiz Atatürk Şehir Hastanesi bünyesinde bulunmakta olup; merkezimizde 3 medikal onkoloji hekimi ve 48 kemoterapi koltuğu ile hizmet sunulmaktadır.
2023 yılında onkoloji polikliniğinde bakılan hasta sayısı 31.819’dir. Kemoterapi ünitesinde günlük ortalama 80’in üzerinde hasta kemoterapi tedavisine alınmaktadır. 2023 yılında 16.871 kemoterapi seansı düzenlenmiştir.
1 Ocak- 15 Şubat 2024 tarihleri arasında kemoterapi alan hasta sayısı 1.184 olup, 2.758 kemoterapi seansı düzenlenmiştir.
Ayrıca işlemi uzayan ve mesai içerisinde kemoterapi alamayan hastalar için kemoterapi ünitemiz mesai saati dışında da hizmet vermektedir. Hastanemizde sağlık çalışanlarımız bütün gayretleriyle hastalarımızın talebini karşılamak için çaba harcamaktadır. Hastanemizde sunulan hizmetler dahilinde, hastanemize başvuran bütün hastalarımız için sağlıklarına kavuşmaları için tüm imkanlarımızla hizmet sunmaktayız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü